Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Близнаците през октомври: Ще блестите, ще покорявате, ще намерите нов път в живота си

Скъпи Близнаци, през октомври звездите могат да ви предложат много и сега трябва да ги използвате за вашите начинания. Следователно не бива веднага да казвате „не“ на обещаваща оферта. Месец, който ще накара вашата симпатична личност да заблести.

На 4 октомври (или около) ще усетите влиянието на хармоничния аспект на Юпитер. Това е аспект на късмета. Не забравяйте да го използвате! Това ще бъде особено важно за родените в периода от 12 до 14 юни.

В професионалния ви живот късметът ще бъде на ваша страна и ще ви даде увереността, от която се нуждаете, за да постигнете успешни резултати. От началото на месеца ще успеете да разрешите проблемите, благодарение на изключителните си комуникативни умения. Сатурн ви насърчава да не оставяте задълженията на заден план и също винаги имате „свободни ръце“, за да грабнете благоприятните възможности. Възползвайте се от благосклонността на планетите, за да популяризирате плановете си. Поемайте рискове и големи стъпки и резултатите ще оправдаят усилията ви.

Под преобладаващото влияние на Уран трябва по-добре да се въздържате от тежки дейности. Вместо това правете редовни почивки за релаксация и правете това, което е добро за вас.

В самото начало на месеца могат да възникнат напрегнати моменти, свързани с роднини или приятели на личния ви партньор, също при решаването на ежедневни въпроси, свързани с образованието на вашите деца.

Любовният ви живот ще премине през някои трудности. До средата на месеца може да се появят разногласия по много неща. Вашият партньор едва ли може да ви угоди в момента. Така че от вас зависи да внесете нов импулс във връзката. Просто кажете на любимата си от какво се нуждаете и какво искате. Дайте на любовта си шанс и продължете напред. Ако сте необвързани, не бъдете бездейни, тъй като планетите благоприятстват любовния ви живот и ви мотивират да намерите човека, когото търсите, особено през втората половина на месеца.

Четете още: Телци, октомври ви носи нова любов!