Лили Иванова е отклонила покана да пее тази събота на фирмено парти въпреки предложения хонорар от 60 000 лева. Първоначално кралицата на естрадната музика е била склонила, но впоследствие е уведомила домакините, че няма да може да участва.

Подобен тип отказ е нехарактерен за певицата, която е известна със стриктното спазване на всяко свое обещание, с желязната си дисциплина и отговорност към всеки поет от нея ангажимент. Причината за неизпълнението на договора от нейна страна е "здравословно неразположение", пишат ог Lupa.bg.

Човек от екипа на легендарната изпълнителка се е обадил в петък вечер на компанията, ангажирала певицата, за да уведоми, че Лили няма физическа възможност да се яви. Той звучал доста притеснен и уведомил, че капарото, което било половината от внушителния хонорар в размер на 60 000 лева с ДДС, категорично ще бъде върнато до дни в банковата сметка на дружеството.

Мениджърът допълнил, че Лили не е добре здравословно и не е в състояние да пее. На въпросите на организаторите какво ѝ е, той отвърнал, че не може да даде подробна информация.

Анонимен източник, близък до Лили Иванова, твърди пред изданието, че тя се е заразила с Ковид-19. Певицата е усетила неразположние в четвъртък вечерта, а направен ден по-късно тест потвърдил диагнозата. Състоянието ѝ е добро и не изисква хоспитализация, но 83-годишната легенда трябвало да си почива активно. Дали изпълнителката е с поставена трета доза ваксина не става ясно.

View post on Instagram
 


Припомняме, че в момента звездата на естрадата е на мащабно турне в цялата страна, което е доста изтощително. Следващият концерт е предвиден за 15 юни във Враца.

Четете още: Тъга тресе Капитонова - остана без Инстаграм профил, всички я мразят