Автор
Woman.bg

Боно разкри дълго пазена семейна тайна: Има полубрат, за когото не знаел

Боно разкри дълго пазена семейна тайна - фронтменът на U2 има полубрат, за когото не е подозирал в продължение на десетилетия. Това съобщи самият ирландският изпълнител в интервю за британското радио 4. В разговора любимият певец сподели за внезапната смърт на майка си и последвалите напрегнати отношения с баща си.

Той научил за съществуването на брат си, който се казва Пол, през 2000 г., когато разбрал, че баща му е имал интимни взаимоотношения с друга жена, докато майка му все още е била жива. Бащата на Боно е имал паралелна връзка, за която не е казал на жена си. Изпълнителят обаче заяви, че е в мир със себе си и баща си.

Днес той си дава сметка за поведението на баща си по онова време в семейния им дом. „Баща ми е преминал през много неща. Умът бе другаде, защото сърцето му е било другаде“, спомня си Боно. Певецът твърди, че баща му е имал дълбока връзка с тази жена и това е било трудно за него, защото е трябвало да пази детето в тайна, така че никой да не знае.

"Попитах го дали е обичал майка ми и той каза "да". Попитах как се е случило и той отговори, че се е опитал да постъпва правилно. Не се извиняваше, просто заявяваше факти", споделя Боно за момента, в който научава за връзката на баща си.

Той разказа и, че след като баща му умира през 2001 г. на 75 г., той го е помолил за прошка при посещение в параклис във Франция.

"Там нямаше никой, запалих свещ, коленичих и казах: „Виж, съжалявам, че не съм бил до теб, преминал си през много неща и те моля да ми простиш". Почувствах се свободен", каза Боно в интервюто.