Автор
Woman.bg

Брадли Купър преживя Шейк, хвана си по-младо гадже

Брадли Купър явно е преживял раздялата с руската красавица Ирина Шейк. Актьорът бе забелязан активно да флиртува с момичето на Бонд от последния филм за известния шпионин - Ана де Армас.

View post on Instagram
 

На светско събитие, провело се в скъп хотел в Бевърли Хилс, Брадли не се отделил от младата хубавица, разказва източник на RadarOnline.

Двамата дълго си говорели във фоайето, смеели се и се шегували.

Всъщност Купър и Ана се познават отдавна. Те си партнираха във филма „Голямата игра”, излязъл по кината през 2016 г. След приключване на снимките обаче двамата не са били забелязвани заедно.

Ана е на 31, има един брак зад гърба си - с испанския актьор Марк Клот. Двамата се женят през 2011 г., но две години по-късно се разделят. Ана често попада в класациите за най-красиви и секси актриси.

Актрисата с испано-кубински произход имаше връзка с Mapтин Pивac, Eдгap Paмиpec и Coт Иcтyyд, както и с кyбинcкия xyдoжни Aлexaндpo Πинeйpo Бeлo.

Купър имаше връзка с Ирина Шейк, която го дари с прекрасна малка дъщеричка - Леа. Бащата и малката госпожица често могат да бъдат забелязани заедно на разходка.

View post on Instagram
 

Четете още: Лейди Гага проговори за Брадли Купър