Автор
Woman.bg

Бременната Меган пази любимия си от дъжда (Снимки)

Малко след като от Двореца официално обявиха, че съпругата на принц Хари - Меган, е бременна с първото си дете, младото семейство тръгна на тур в Австралия.

Меган и Хари определено успяха да предизвикат фурор в Мелбърн, където присъствието им е една от най-коментираните теми.

По време на австралийското им турне много местни изявиха желание да видят кралската двойка. Вчера херцогът и херцогинята на Съсекс опитаха различни деликатеси, след което отидоха до плажа. В типичен британски стил Меган и Хари стъпваха много внимателно и пазеха палтата и обувките си, докато вървяха ръка за ръка през пясъка на южния плаж в Мелбърн, където срещнаха много деца, които ги умилиха.

Между впрочем децата са едни от най-големите им фенове. Още при пристигането им в Австралия група ученици посрещна кралската двойка на слизане от самолета. Вниманието на журналистите беше привлечено от 5-годишния Люк, който прегърна Хари и Мегън, а също така погали и рижата брада на херцога.

Желаещите да ги видят на живо са много. И малки, и големи чакат Меган и Хари с часове и тази истерия се разраства всеки ден.

Една от първите срещи на Хари и Мегън бе с фермери, засегнати от сушата в страната.

Припомняме, че младото семейство посети и зоологическата градина в Сидни и се срещна отблизо с коала, като Хари дори я погали, след което заедно с Меган се разходи и покрай емблематичната опера в града.

Вчера също така семейството посети и град Дабо в югоизточната част на страната. Там под проливен дъжд принц Хари произнесе реч, докато Меган държеше чадъра над главата му и се усмихваше.

Следващите им спирки са - Нова Зеландия, Фиджи и Тонга.

Четете още: Жест към Даяна: Меган избра нейни бижута