Автор
Woman.bg

Бременната Златка Райкова го удари на живот

Бременната Златка Райкова не се притеснява да се излага на жарките лъчи на слънцето и вече е направила шоколадов тен. Близки до красавицата издават, че бъдещата майка не се страхува, че жегата може да навреди на бебето, което носи в утробата си.


Лекарите предупреждават, че прекомерното излагане на слънце води до обезводняване и прегряване – две неща, абсолютно вредни за всяка бременна жена.

Освен това тялото произвежда в значително по-големи количества меланин, което води до свръхпигментация и увреждане на кожата.


Златка обаче не се притеснява и е неотлъчно до гаджето си Благо. Той също може да се похвали с бронзов загар. Бременната Райкова придружава спортиста дори и по баровете. Георгиев публикува фотос в Инстаграм, на който пуши наргиле.

Въпреки че е пасивен пушач, на бъдещата майка не ѝ пука, че вдишва тютюневия дим. Това предизвика вълна от недоволство сред феновете на светската двойка. Почитателите коментираха и визията на Златка: „Най-красива беше, когато беше с Георги. Леки корекции и дотам. Сега приличаш на един мазен клоун.“, „По принцип всяка една бременност прави жената по-красива, но Злати...колкото и да те харесвам, сега не мога да те позная.“


Припомняме ви, че любовните искри между бившия футболист Благой Георгиев и годеницата му прехвърчаха миналото лято. Златка забременя бързо и съвсем скоро ще стане майка на момче. За нейния избраник пък това ще е четвърта рожба. Той има момиче и момче от брака си с гимнастичката Христина Витанова, както и момче от омайната Есмер Омерова, с която също вдигна пищна сватба, след което се разведе.