Автор
Woman.bg

Бъкингам притихна: Меган проговаря сензационно пред Елън Деджънеръс

В Бъкингам са притихнали, в очакване на поредната буря: Меган ще даде първото си интервю, след като напусна двореца.

Решението на Меган Маркъл и принц Хари да се откажат от кралските си задължения и титлите си и без това създаде много главоболия на кралицата, но досега екс херцогинята поне отказваше коментари и деликатно си мълчеше. А сега Меган е решена да говори, и не пред кого да е, а пред "голямата уста" и скандална ТВ водеща Елън Дедженеръс. Една от най-известните хомосексуални жени в шоубизнеса, водеща на "Шоуто на Елън Дедженеръс", от години е близка приятелка на съпругата на принц Хари и двете си имат приказката...

"Само Елън Деджънеръс разбира моята болка и страдание", споделила самата Меган пред свои канадски приятели. Именно сред този кръг е и източникът, когото британският Daily Mail цитира. "Меган и Елън вече обсъждат подробностите около интервюто. Те са си много близки", допълва информаторът.
Двете влиятелни дами се запознали съвсем случайно преди години в приют за кучета в Лос Анджелис. Именно там водещата убедила Меган да осинови първия си домашен любимец Богарт. След това дружбата им продължила, като Елън и съпругата ѝ Порша де Роси прелетели океана за раждането на бебето Арчи през май миналата година.

Елън със съпругата си Порша де Роси

"Виждам как нападат Меган и Хари и това не е честно. Двамата са толкова земни, състрадателни, правят толкова много за света с благотворителните си мисии", коментирала звездата, която неслучайно нарекла Меган "сродна душа".

През изминалия петък пък журналисти в прав текст попитали колежката си дали иска да вземе интервю от Меган Маркъл, на което тя лаконично отговорила: "Разбира се, много съм развълнувана от идеята". Според хора от гилдията с подобен ход Елън натрива носа на пряката си конкуренция Опра Уинфри, която е известна с топ интервютата си с героите на деня.