Български дизайнери облякоха Кристина Агилера с фантастичен корсет (Снимки)

Феновете вече нямат търпение да видят любимката си Кристина Агилера. Певицата се завръща с гръм и трясък на голямата сцена с поредица испански песни, силно очаквани от латино общността.

Носителката на "Грами", чийто баща е от Еквадор, за последно издаде албум на испански през 2000 г., и периодично пускаше парчета на испански, но почитателите настояваха за нещо по-сериозно, пиша каналът на Христо Боснев във vbox7.

View post on Instagram
 

Междувременно звездата направи поредица от изяви по повод 50-годишнината от създаването на Walt Disney World. Припомняме, че именно в шоуто "Клубът на Мики Маус" изгря звездата на Агилера, когато беше малко момиче, а заедно с нея на звездния небосклон изгряха Джъстин Тимбърлейк и Бритни Спиърс.

По този повод певицата бе специален гост на дна концерта, а за аутфита си тя се довери на различни дизайнери. Сред тях бяха българите Ясен Самуилов и Ливия Стоянова, които не за първи път обличат световни звезди. Сред известните имена, за които са правели тоалети, са Никол Шерцингер, Мадона, Лейди Гага, Наоми Кембъл и други.

За едно от представянията си Агилера бе облечена с интересно черно сако, изрязано във формата на сърце, а под него бе с корсет на модното дуо, който е обсипан със стотици камъни.

View post on Instagram
 

След това тя се появи изцяло в премяна на Дисни принцеса, за да изпее първата си песен Reflextion, която е част от анимационния филм "Мулан". Звездата заблестя на сцената с огромна бяла рокля, тиара на главата и перли.

View post on Instagram
 

Четете още: Спринцовки и зашити усти на ревю