Българското Барби отново взриви мрежата, но този път отиде много по-далеч от обикновено. Андреа, която стана известна с неописуемо големите си устни, предизвика смут, но не заради поредната пластична интервенция, а заради еротично видео, което вече се върти в популярен порно сайт.

В клипчето се виждало как тя предоставя ласки по френски на неизвестен мъж, който е зад камерата. След като материалът става достояние на по-широката аудитория, се появяват безброй предположения за произхода на видеото. Сред тях са и твърденията, че това е стара изгора на Андреа, която в момента се възползва от популярността ѝ или просто иска да ѝ отмъсти, като публикува еротичните кадри.

View post on Instagram
 

Но спекулациите не продължиха дълго, тъй като самото Барби разясни точно какво се е случило. Момичето заявило пред "България днес", че видеото е публикувано от нея, а мъжът в него е неин приятел, с когото поддържа близки отношения. Очевидно Андреа прави първи стъпки в порноиндустрията, защото споделила, че иа собствен профил в сайта за възрастни, до който обаче достъпът е платен.

View post on Instagram
 

Четете още: Глория забранила да я наричат баба