Българското Барби с ново шокиращо желание: Удължава си лицето!

Андреа Иванова, по-известна като българското Барби шокира потребителите на социалните мрежи с най-новото си желание. Младата дама с най-големите устни в света възнамерява да издължи лицето си така, че да го направи с по-остри и изразени черти. Ставна въпрос за една от последните модни вълни, които заливат все повече почитателките на естетичната хирургия през последните месеци.

"До няколко дни ще се подложа на няколко процедури за корекция. Ще коригирам брадичката и долната челюст с инжекции с филъри, които ще удължат лицето и ще му придадат по-остри форми. Интересно ми е как ще изглеждам. Ще ми излезе около 1000 лв., но аз съм си ги събрала", сподели пред "България Днес" студентката в специалността "Немска филология" в Софийския университет, на която ѝ остават още един семестриален тест и след това държавен изпит, за да се дипломира като бакалавър.

Андреа Иванова, която втрещи целия свят с фрапантната си визия и пристрастеността си към пластичните интервенции, а медии от всички континенти се надпреварват да я канят за интервюта и участия в риалити предавания, е похарчила близо 30 000 лв., за да изглежда по начина, по който изглежда сега.

В момента момичето е в трепетно очакване на 26-а вливка с хиалуронов филър в устните. Такива тя прави периодично през 2-3 месеца, тъй като веществото с времето започва да спада, а Андреа държи устните ѝ да бъдат внушително големи и забележими.

"Всяка седмица се консултирам със специалист за промените, които искам да направя със себе си. Няма граници за мен! След като сложих общо 1200 кубика силикон, искам да увелича двойно обема", разказва още пред изданието студентката.

Шармантната блондинка дори втрещила медиците с желанието си за огромни количества силикон и хиалурон в тялото си. Някои от тях открито я предупредили да не избързва и внимателно да процедира с естетичната хирургия, тъй като съществувала опасност от дехидратация и дори ослепяване. Въпреки това блондинката, която възбужда мъжката част с напълно голи снимки и повече от еротични видеа в сайта за възрастни "Онлифенс", не се притеснява от подобни рискове.

Оказва се, че русокосата фурия не е особена почитателка на нощните заведения и няма проблем с ограничаването на работното време и спускането на кепенците на кръчмите в 23 часа. Противно на множество очаквания от широката аудитория, че Андреа е повелителка на нощна София, собственичката на най-големите устни в света не обича разходките по кръчмите по малките часове и предпочита да остава вкъщи, за да чете и да развива профила си в еротичния сайт, от който печели доста добре.

"Единствено ме дразни, че няма да мога да празнувам рождения си ден както трябва след месец. За мен той е много важен", споделя Андреа. Русокосата фурия, която временно е оцветила косата си в синьо за разнообразие, ще отиде до урните в родния Бургас и на 14 ноември, за да даде своя вот на президентските и парламентарните избори. На предишния вот Барбито не подкрепила Слави Трифонов, като вероятно няма да го стори и сега.

"Двоумя се за проекта на Кирил Петков и Асен Василев. Имаме традиция с приятели да сядаме и да обсъждаме кандидатите и да решим за кого да гласуваме. Затова си е денят за размисъл", казва още Андреа Иванова.

Четете още: Фолкпевицата Мария провокира феновете с тази снимка. Вижте я!