Виждали ли сте бяла двойка с пет тъмнокожи дечица, ако отговорът ви е "Не", значи не познавате семейство Халберт.

Днес ще ви разкажем тяхната необикновена история. Те са женени от години, радват се на взаимна обич и уважение, но уви имат един проблем, който им пречи да открият пълното щастие - не могат да имат дете.

След безуспешни опити за потомство, те решават да си осиновят детенце. Съдбата обаче ги среща не с едно, а с цели две дечица, които пленяват сърцата им. Аарон и Рейчъл признават, че още щом са зърнали децата са разбрали, че те трябва да станат техни родители. Фактът, че малчуганите са чернокожи не ги разубеждава, а даже напротив. Когато двойката научава от социалните, че дечицата с тъмен цвят на кожата не са толкова желани от осиновителите, те са сигурни, че още повече копнеят да вземат мъниците у дома със себе си и да им осигурят достойния живот, който заслужават.

Това, че вече са станали родители семейство Халберт не се отказва от мечтата да имат свои деца. След години опити съдбата най-накрая се смилява над тях и Рейчъл забременява. Учудването на всички около тях е огромно, когато дамата ражда три чернокожи бебчета.

Оказва се, че причината е инвитро процедура със сперма от афроамерикански донор.

Мнозина обвиняват двойката, че са направили всичко това с цел да привличат внимание към себе си и да натрупат популярност на гърба на децата си. Аарон и Рейчъл обаче не обръщат внимание на обвиненията, защото са прекалено заети да се наслаждават на щастието да бъдат родители.