Автор
Woman.bg

Чарлиз Терон няма бавачки, призна за три операции

Винаги обичаме да научаваме новини покрай вечната красавица на Холивуд – Чарлиз Терон, а още по-радостни сме, че съвсем скоро ще излезе най-новият филм, в който участва Bombshell. Актрисата даде интервю по повод проекта, но в него разкри и някои доста любопитни подробности от личния си живот.

44-годишната звезда сподели, че въпреки натоварения си график, тя не разчита на гледачка, която да ѝ помага в грижите за децата. Припомняме ви, че Чарлиз има две рожби – Джаксън, на 7 и Оугъст – на 4 години.

Другата изненадваща новина, която Терон реши да не крие повече е, че се е подложила на цели 3 пластични операции. Актрисата не издава коя част от тялото или лицето си е коригирала, но за сметка на това е откровена, относно личния си живот и всички затруднения, пред които е изправена ежедневно.



Чарлиз споделя, че в момента дните ѝ са много натоварени, покрай двата филма, в които участва, децата, трите операции и двете кучета, които е осиновила наскоро. Тя признава, че човекът, който ѝ помага най-много, е майка ѝ, също така е щастлива, че може да разчита и на едни от най-близките си приятели.

„Когато осинових Джаксън и Оугъст, знаех че ще имам силна нужда от майка си. Щеше да ми е наистина много трудно, ако трябваше да се справям сама като родител. Тя е огромна опора в отглеждането на децата... щеше да ми е толкова самотно и тежко, ако си нямах съмишленик в това начинание“, откровена е Чарлиз.

Ето че красавицата доказа, че има как да си една от най-успешните актриси на Холивуд и майка едновременно. Единственото, от което се нуждаеш, е някой, който да е плътно зад теб и да не те предава в трудните моменти.



Четете още: Уроци по любов от Мата Хари