Автор
Woman.bg

Д-р Куин Лечителката и Съли са отново заедно

Със сигурност много от вас помнят очарованието, което главната героиня от култовата поредица „Д-р Куин Лечителката“ (в ролята Джейн Сиймор) вливаше с присъствието си в любимия ни сериал от 90-те години.

Уверени сме, че и дамите, които са въздишали по обаятелния Съли (в ролята Джо Ландо) – любимият на д-р Микаела Куин, не са никак малко и че ще им бъде интересно да научат какво се случва днес – двайсет години по-късно, с двамата актьори.

За изненада на всички свои почитатели, преди броени дни Джейн Сиймор сподели кадър в своя Инстаграм профил, на който тя и Ландо позират един до друг.

View post on Instagram
 

Към снимката актрисата е написала: "Лято със Съли!" От заглавието на фотоса става ясно още, че двамата са се щракнали в Малибу. Това, което впечатлява повече обаче, е начинът, по който Джейн и Джо изглеждат днес – а именно – по-хубави и харизматични, отколкото на по-млади години.

Наскоро актрисата сподели още един интересен кадър, на който позира заедно с друга холивудска знаменитост - Оливия Нютън Джон.

View post on Instagram
 

С Ландо обаче Сиймор споделя обща снимка не за първи път от края на емблематичния сериал насетне. През всичките тези години тя и той неведнъж са демонстрирали чрез общи фотоси, че ги свързва силно и неподвластно на времето приятелство.

Припомняме, че неувяхващата 68-годишна актриса наскоро бе на лятна ваканция в Сен Тропе, откъдето демонстрира перфектна визия по бански и завидно младолико излъчване.

View post on Instagram
 


Джо Ландо пък, който е на 57, е изгубил през годините единствено дългите си къдрици, но не и сексапилния си чар. Късото му отива, нали?

Четете още: Доктор Куин Лечителката – покоряваща и секси на 68