Автор
Woman.bg

Да... хората със сини очи са наистина необикновени

Има ли по-красиви от небесносините очи? Толкова изящни, толкова нежни, някак недостъпни, малко студени, но в същото време прелестни. Притежателите на светли очи носят една неповторима харизма, в която мнозина се влюбват. Но по-необикновени ли са наистина мъжете и жените със светли очи от всички останали?

Всъщност да, те имат много качества. Според някои проучвания светлооките хора са изключително надарени и имат рядко срещани дарби. Преди всичко обаче светлооките са безнадеждни романтици, които обичат да живеят в собствен свят. Харесват динамичната любов и определено може да се каже, че са изключително чувствителни. Могат да обичат безрезервно, но и да ненавиждат. Харесва им да се впускат в дълбоки емоции, но си падат и по разнообразието.



Светлооките са артистични натури и трудно ще допуснат други хора в своя вътрешен и цветен свят. Те са изкусни стратези и почти винаги постигат желаните цели. Също така не им липсва и късмет – и в любовта, и в работата.

Не на последно място трябва да отбележим, че ако обектът на желанията ви е със светли очи, то трябва да се постараете. Тези хора обожават вниманието и определено си падат по флиртовете.