Да кърмиш годеника си: Да, тази жена го прави два пъти седмично!

Всички сме чували, че мъжете си търсят жена, която да прилича на майка им. Независимо дали визуално, или по характер, господата просто обичат да се чувстват обгрижвани, както са били в детските си години. И докато изричаме тези думи с намигване и едва доловима насмешка, някъде по света, нещата тотално излизат извън контрол. Накъде бием ли?

Тази красива дама се казва Лана Майкълс и живее във Великобритания. И макар много мъже да си умират за вниманието ѝ, тя е доверила сърцето си само на един. Това е годеникът ѝ Шоун, който получава нещо много повече от любов, ласки и грижа от нея. Всъщност, тя го кърми. Два пъти седмично.

View post on Instagram
 

Лана успява да шокира света, като признава, че го прави, защото по този начин се чувства още по-женствена и привлекателна. Двойката е заедно от години и вече има две деца - на 11 г. и 7 г., но явно красавицата продължава да кърми. Тя стимулира производството си на мляко със специален билков препарат и така успява да "нахрани" годеника си с кърма, която той суче от гърдите ѝ точно като бебе.

А как Лана и Шоун са се срещнали? Чрез приложение за веган запознанства.

View post on Instagram
 

Само един въпрос имаме - накъде отива този свят?

Четете още: В името на любовта: принцеса Мако се омъжи за простосмъртен и загуби титлата си