Да надникнем в стилния дом на Емили Ратайковски за 2 млн. евро

В елегантна и изящна къща за близо 2 млн. евро живее супермоделът Емили Ратайковски заедно със съпруга си - Себастиан Беър-Макклард. В имението, което се намира в Лос Анджелис, двойката се премести през 2018 г., а карантината даде достатъчно време на изкусителната брюнетка да ни разкрие малко по малко детайли от великолепния си дом.

View post on Instagram
 


Макар имотът да е по-малък и скромен в сравнение с жилищата на много други звезди в този район, заслужава си да му обърнем внимание заради стилния дизайн и начина, по който е декориран.

View post on Instagram
 

Снимка от всекидневната си двамата споделиха още щом се нанесоха преди две години. Кадифен диван в зелено, мраморна масичка в цвят сьомга и цветен тъкан килим придават на помещението оригинален финес и класическо обаяние. Подобно на останалите стаи в дома, и тук по стените висят големи картини на съвременното изкуство. Модерната естетика е подсилена от лампа на пода в златист цвят.

View post on Instagram
 


Маса с мраморно покритие, лъскави бели столове, прозорци от пода до тавана и голям бял ъглов диван с много възглавници пък са част от компонентите на трапезарията.

View post on Instagram
 

Къщата разполага с две спални, излъчващи топлина и уют благодарение на дървените подове и тавани. Шарени килими в етно стил и семпла мебелировка допълват красивата атмосфера в тях.

View post on Instagram
 

Припомняме, че преди ден Ратайковски направи скандално разкритие, като сподели, че е била подложена на сексуален тормоз от фотографа Джонатан Ледър. Това се случило, докато той ѝ правил гола фотосесия през 2012 г. 4 години по-късно фотографът издал книга с голи снимки на моделката, без да иска разрешение от нея. Ледър веднага отрече обвиненията.

View post on Instagram
 

Четете още: Ето го дома за 40 млн. долара на Дженифър Лопес и Алекс Родригес