Дани Петканов с шокиращо признание: Разделят ли се с Алекс?

Какво се случва отново между Дани и Александра Петканови? Двойката, която ту се събираше, ту се разделяше пред очите на последователите си в социалните мрежи, този път предизвика сериозен смут сред феновете си. Новината, която успя да разстрои голяма част от почитателите на инфлуенсърското семейство, дойде от Лудия репортер.

"Може да ви е направило впечатление, но от един месец не съм активен в социалните мрежи. Причината е, че търся себе си, колкото и да звучи абстрактно. В живота ми се случват събития, които ще го променят неизбежно в близко бъдеще. Аз вярвам, че е за добро. Искам да осмисля малко повече съществуването си по принцип. Ще ми се да правя по-смислени и градивни неща и да давам хубав пример, когато мога", пише в един от последните си постове Даниел.

View post on Instagram
 

Явно напоследък в живота на водещия се случват доста трансформации, които го провокират да прави повече равносметки на живота си и постигнатото досега. печатление правят и все по-редките му включвания в социалните мрежи, където преди беше един от най-активните инфлуенсъри.

Каква е причината за искрените му словоизлияния, засега не става ясно, но близки до Петканов твърдят, че той е изпаднал в депресия, а и отношенията му с Александра най-вероятно преминават през някаква криза, смятат последователи.

За да подкрепи думите си с действия, той започна годината с добро дело и дари кръв. По-късно пък обяви, че през следващите 12 месеца ще предоставя 10% от рекламните си хонорари за благотворителност. Каква точно сума ще бъде събрана, той ще разкрие в края на 2022 г.

View post on Instagram
 

Припомняме, че преди три месеца звездната двойка си направиха ринопластика в Турция, но явно промяната във визията не им е помогнала особено за комфортна в личен план. Според слуховете, че между Дани и Алекс има непреодолими дрязги, които са в основата Петканов да изпада в подолни емоционални състояния.

Четете още: Вижте порасналата дъщеря на Цеци Красимирова - двете са като сестри!