Автор
Woman.bg

Декемврийски тароскоп за зодия Дева (видео)

Засилили сте се да харчите много този месец и това прахосничество може да ви навреди. Подаръци и почивки не са достатъчна причина да навлизате в дългове и финансови затруднения. Не прекалявайте!

Коледа е най-вече празник за семейството и любимите хора. Погледнете емоционално, а не прагматично. Дарете ги с топлина и грижа!

Липсва ви бистро съзнание и яснота. Премисляйте няколко пъти всяка ситуация преди да предприемете действия. За всеки безрасъден акт ще имате последствия. Най-добре е да се лишите временно от разсейващи фактори.



Не сте напълно искрени с близките си, време е да свалите картите на масата. Ако сте разочаровани или предадени от някого, намерете начин да му простите и да се разберете, вместо да тровите душата си.

Имате прекалено високи очаквания. Ядосани сте на събития, които не се случват така, както искате и вместо да търсите начин да промените нещата, прекарвате времето си в самосъжаление и огорчение.



Не се поддавайте на негативни мисли и емоции. Всички тези неща могат да изкривят възгледите ви и да се затворите в себе си. Да спрете да се опитвате, за да не бъдете наранени отново. Не се изяждайте отвътре! Опитайте се да разрешите неща от миналото, които ви тежат. Ако се преборите с вашия страх, енергията, свързана с Петица мечове ще бъде освободена и вие отново ще имате куража да се справяте с проблемите.

Не сте напълно доволни от работата и живота си на този етап, което ви кара да се чувствате изтощени.

Липсва ви мотивация и вдъхновение. Коледният подарък за вас ще бъдат именно те. Отделете време да преоткриете мечтите си, за да започнете отново да гледате в правилната посока.

Автор: Мира Маринова



Прочети повече на: https://woman.bg/astro-kutiya/kozirozi-eto-kakvo-kazva-vashiyat-taro-horoskop-za-dekemvri-video.83213.html