Дениз Хайрула призна, че си изкарва прехраната в сайт за възрастни. Плеймейтката, която остана на косъм от победата в "Ергенът", обяви в публичния ефир, че заработва в популярен сайт за еротични снимки и видеа, в които потребителите плащат месечен абонамент, за да се наслаждават на прелестите, които изкусителките там предлагат.

Припомняме, че преди време изтече пикантно видео с Хайрула, което е именно от този сайт. На него красивата туркиня маже голото си тяло с мед.

Дениз сподели този факт за себе си, като посочи, че все пак трябва да се издържа с нещо, още повече в момент, в който се оказала без Инстаграм профил. Благодарение на социалната мрежа, палавата брюнетка си докарваше някой и друг лев в ролята си на инфлуенсър.

На въпроса за Александра, която всички участнички в шоуто тормозеха, Дениз отговори с думите, че "психоложката сама си е виновна за това им отношение".

„Тя играеше през цялото време и отказването на розата беше част от стратегията ѝ да се направи на жертва, за да накара хората да я харесват още повече. И успя“, коментира бившата изгора на покойния плейбой и милионер Христо Сираков. Тя обаче сподели мнението си, че със сигурност Алекс е щеше да стане победителката, ако не беше напуснала сама предаването по своя воля.

Четете още: Дениз от 'Ергенът': Бременна ли е плеймейтката?