Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Денят ще донесе позитивна настройка за Везните

Овен – Денят носи промени към по-добро. Бъдете готови да действате решително, за да не пропуснете шанса си. Подходящо е за срещи в неформална обстановка. Ще се появят изкушения, възможни са неочаквани романтични срещи и дори е възможна любов от пръв поглед.

Телец –Трябва да вложите повече усилия и отговорност в професионалната работа. Бъдете активни и неуморни и можете да получите сериозно предимство пред конкурентите си. Вечерта се отдайте на заслужена почивка.

Близнаци
– Денят като цяло ще премине добре. Възползвайте се от възможността да завършите всичко, което сте планирали или започнали по-рано. Благоприятно стечение на обстоятелствата ще е във ваша полза. Може да получите интересни оферти.



Рак – Ще почувствате по-голяма свобода и тя ще ви повлияе положително. Добро време да вземате сериозни и важни решения. Имате нужда от спокойна атмосфера, затова се опитайте да се заобиколите от подходящите хора.

Лъв – В много отношения това е приятен и успешен ден. Трябва да бъдете много внимателни към детайлите - всяко, дори най-незначителното обстоятелство може да ви подтикне към интересни идеи.

Дева – Този ден може да се използва за изпълнение на предишни планове. Благоприятните обстоятелства формират една спокойна и ползотворна работа, а високият творчески потенциал улеснява преодоляването на всякакви пречки.



Везни – Денят ще ви донесе позитивна настройка. Има тенденция да бъдете прекалено щедри в разходите днес, особено за неща, свързани с красотата: козметика, декор, бижута, дрехи, луксозни предмети и др.

Скорпион – Спокойната атмосфера е точно това, което ви липсва, за да бъдете щастливи. Старайте се да избягвате да влизате в контакт с всичко, което ви дразни и влошава настроението ви, търсете източници на положителни емоции, занимавайте се с автотренинг.

Стрелец – Рутинната и еднообразна работа днес ще ви се отдава по-трудно от обикновено и ще е много досадно. Може да разчитате на интуицията си. Възможни са приятни изненади и добри новини, както и успешни съвпадения.



Козирог
– Всичко, което започнете ви се получава добре. Днес представителите на вашия знак са надарени с особена привлекателност и красноречие, които няма да останат незабелязани от противоположния пол.

Водолей – Вашият реалистичен подход ще ви помогне да не се изгубите в абсурдните идеи, които ще преминат през главата ви. В чудесна форма сте и успешно ще се справите с някои трудни задачи.

Риби
– Този ден ще трябва да поработите сериозно. Доброто ви настроение ще направи работата ви по-приятна. В следобедните часове се уверете, че ще намерите време за ментално разтоварване.