Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Деви, декември ви носи зашеметяващ флирт и успехи в работата

Скъпи Деви, декември ще започне с трудности. Може да почувствате вътрешно безпокойство, което ще пречи на работата и общуването и няма да ви позволи да направите правилните изводи от създалите се ситуации. Това ще доведе до прибързани решения. Втората половина на месеца е по-добра. Някои Деви може да променят работата си в йерархията или да получат повишение. Можете да имате двойни шансове през целия месец, дори ако не сте сигурни какво да изберете.

Успехът ще дойде при тези, които ясно формулират целите си и полагат всички усилия за постигането им. В средата на месеца ще ви бъде трудно да се съсредоточите върху задълженията и задачите. Възможни са непредвидени забавяния, бюрократични пречки и всякакви несъответствия, които доста могат да повлияят на настроението.

Бъдете внимателни, защото през целия месец Марс продължава да бъде ретрограден, което може да ви създаде нервност и външна и вътрешна борба. Възможно е да бъдете замесени в чужди интриги и ще бъде много трудно да възстановите репутацията си. В края на месеца обаче отново ще задухат ветровете на промяната в положителна посока.

Предизвикателствата ще продължат да възникват, но няма нищо, което да не можете да преодолеете. Могат да се случат големи изпитания във вашите религиозни и духовни убеждения, така че е възможно да отхвърлите нещо и да започнете да гледате на нещата с други очи. Вашето уравновесено отношение ще впечатли околните. Ще получите емоционална подкрепа от близките и ще можете да изживеете моменти на радост с любимите си хора. В любовта нещата се развиват добре, но далеч не са съвършени. Месецът ще предостави чудесна възможност да създадете нови приятели или дори да се насладите на вълнуващи флиртове.