Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Деви, днес покажете любовта си!

Този ден е предназначен за празнуване, веселие и забавление. Противопоказно е да сте тъжни.

Овен – Времето носи експанзивна енергия, която може да ви направи особено неспокойни. Имате смелостта да се изправите срещу всичко. Ще получите това, което искате, като използвате обичайния си чар.

Телец – Този нов ден обещава да бъде особено благоприятен. Ще се почувствате в страхотна форма и ще имате усещането, че можете да преместите дори планината. Звездите ви носят ценна подкрепа: дават ви добро самочувствие.

Близнаци – Влиянието на Меркурий ви кара да владеете изкуството на прикриването. Ако не водите двойствен живот, поне си го мислите повече от сериозно. Изглежда смятате, че тревата е по-зелена другаде и не се колебаете да създавате възможности за срещи. Движите се по хлъзгав наклон, който може да доведе до подхлъзване.

Рак – Обърнете внимание как планирате да похарчите парите си днес. Ако тръгвате с цел да направите конкретна покупка, не се оставяйте да се изкушавате от всичко, което ще ви бъде предложено, защото изкушенията вероятно ще бъдат многобройни и могат да бъдат причина за истинско затруднение в бюджета ви.

Лъв – Сегашният астрален климат ви прави чувствителни и особено придирчиви. В областта на семейството това може да доведе до голям спор с вашите родители или половинката ви по привидно безобидна тема. Като добавите малко вода във виното си, ураганът трябва бързо да се превърне в малка преминаваща буря.

Дева – Всъщност не знаете какво искате, не можете да изберете между различни желания, които трудно се съвместяват. Необвързаните, които имат цел, ще трябва да се възползват от този ден, за да заявят любовта си или най-малкото да покажат по-ясно влечението си към желаната личност.

Везни – Като истински пожарникари, специализирани по самотните души, вие бързо успявате да потушавате терзанията на духа на ближния си с лекота. Заслужавате златния медал за грижовност и съпричастност!

Скорпион –Енергията на планетите позволява на любовния ви живот да тече по хармоничен и удовлетворяващ начин. Организирайте вечеря с партньора си на място, което ви връща всички спомени от времето, когато сте започнали да излизате.

Стрелец – Каква енергия! Вие се адаптирате към всякакви обстоятелства, проявявате невероятна дипломация и изпълнявате повечето от мисиите си с бързина и ефективност. В резултат на вашите усилия ще ви очаква заслужена награда!

Козирог – Днес ще имате шанс да се възползвате от нови възможности. Свободните представители на знака могат спокойно да флиртуват, това е вашият ден. Имате само едно нещо, което трябва да свършите, за да направите този ден още по-плодотворен: да бъдете забелязани.

Водолей – С оглед на някои лоши аспекти, звездите силно ви съветват да избягвате да бърникате уреди и контакти, да миете прозорците си или да се катерите на високо до някой шкаф, намиращ се на повече от един метър от земята днес. Или извадете каски, налакътници и наколенки.

Риби – Може да е идеалният ден да опитате по-спокойни дейности. Вашата Боваристка натура ви тласка да мечтаете за друга конюнктура. Чувствате се отегчени и вече си представяте решителната среща, която може да ви извади от летаргията.