Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Деви, днес ще бъдете безкомпромисни

Овен- Възможно е да изпаднете в минути на слабост и да извършите нещо, за което по-късно да се разкайвате. Не се занимавайте с нищо друго, освен с това, което вече сте планирали. Нужно е не само да проявите упоритост и решителност, но и мъдрост и самообладание.

Телец- Енергията ви леко е занижена. Това ще направи трудни за извършване някои дейности. Неочаквано може да се разрешите проблем. Старайте се внимателно да слушате какво ви казват, дори когато сте убедени, че знаете всичко.

Близнаци- Ако запазите хладнокръвие и здрав разум със сигурност ще постигнете това, към което се стремите. Възможно е да се наложи да използвате хитрост или някой трик, но без да злоупотребявате с доверието на хората около вас.



Рак- Добри успехи можете да постигнете само при добра организация на делата ви. В момента не е подходящо времето за решителни действия. Домашните проблеми внасят известно безпокойство в живота ви. Необходимо е бързо да се избавите от тягостните мисли.

Лъв- Днешните обстоятелства ще изискват да бъдете по-организирани и да заемете по-конструктивна позиция. Не е изключено да се появят добри възможности, които не бива да пропускате без да сте ги преценили по-внимателно.

Дева- Днес ще бъдете безкомпромисни. Мнозина ще недоволстват през целият ден и ще имат склонност към критикуване. Мнението на другите няма да ви притеснява ни най-малко. Вие сте уверени в своята правота и във всичко, което правите.



Везни- Възможно е да възникне конфликт, поводът, за който ще е незначителен. Необходимо е да знаете границата, която не трябва да прекрачвате. Постарайте се на всичко случващо се да придадете конструктивен смисъл.

Скорпион- Не може да чакате да ви се получат нещата, без да правите нищо. Възможно е да трябва да направите избор, който ще е много важен. В личен план могат да настъпят незначителни промени или да се сдобиете с нови придобивки.

Стрелец- Днес се доверете повече на логиката, не разчитайте на интуицията. Не се оставяйте чувствата да ви подведат. Най-голямата грешка е да мислите, че няма да направите грешка. Не настоявайте на своето, вероятно ще бъдете разбрани неправилно.



Козирог- Денят не е особено благоприятен. Не планирайте нищо важно. Бъдете предпазливи, тъй като с проявите на лекомислие и неразумност рискувате да се заплетете в сложни ситуации. Може да се отдадете на домашните дела, както и за среща с приятели.

Водолей- Не е изключено да имате неочаквани затруднения днес. Благодарение обаче на способността си да общувате и да убеждавате, всяка ситуация можете да обърнете в своя полза. Не пренебрегвайте здравето си. Вземете профилактични мерки.

Риби- Опитайте се да решите някои прости проблеми. Като се справите с тях, ще си възвърнете увереността и оптимизма. Вероятно ще се почувствате емоционално по-неустойчиви, а настроението ви ще бъде променливо.