Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Деви, днес за вас светът е оцветен в розово. Козирози, време е за романтика

Динамично време. Каквото и да правите, най-важното е да не сте пасивни. За съжаление Луната излиза на празен ход твърде дълго от 11:29 ч. днес до 00:18 ч, на 16 януари. Препоръчително e да не купувате нищо важно, да не предприемате нови неща, да не подписвате договори.

Овен – Ако имате важен разговор или преговори с някого, не разчитайте на импровизация. По-добре е да се подготвите предварително какво искате да кажете, да вземете аргументи в подкрепа на вашата гледна точка.

Телец – Приемете критиката, насочена към вас, по-сериозно. Това ще ви помогне да осъзнаете по-добре своите слабости и да постигнете напредък в предишните си планове, като подобрите шансовете си за успех.

Близнаци – Ще можете да разрешите някои висящи проблеми, които ви безпокоят, особено финансови. Наслаждавайте се на това, което ви предлага животът и не търсете проблеми там, където ги няма.

Рак – Не забравяйте, че не всеки заслужава вашето доверие. Бъдете предпазливи. Емоционално ще бъдете донякъде уязвими, но ще имате подкрепата на тези, които обичате. Отървете се от емоциите, които подкопават вътрешния ви мир.



Лъв – Ако упорито се придържате към възгледите си, конфликтите ще ескалират и грешките ви няма да бъдат простени толкова бързо. Ако сте готови да направите компромис, всичко ще се оправи.

Дева – За вас днес светът е оцветен в розово. Късметът е на ваша страна в много отношения, остава да се възползвате и да не пропуснете благоприятния момент и откриващите се възможности. Въпреки това, не се предоверявайте сляпо, бъдете предпазливи.

Везни – Сега е важно да поддържате баланс между емоция и разум. В любовта също бъдете по-рационални. Звездите ви съветват да бъдете по-пестеливи. Трябва да вземете по-сериозни мерки относно финансовите въпроси.

Скорпион – Днес е по-добре да не оставяте нищо на случайността, а да планирате нещата по-внимателно. Въпреки че сте уморени, отново ще имате продуктивен ден. Сега не ви е до любовни игри, искате стабилност и предсказуемост от партньора си.

Стрелец – Честността и почтеността ви ще ви спасят от попадане в капана. Каквото и да се случи, останете верни на себе си. Ако се въоръжите със сила и търпение, скоро ще откриете, че бързо ще се адаптирате към новите си обстоятелства.

Козирог – Влагате конструктивно цялата си енергия. Лесно ще преодолеете трудностите. Би било добре да бъдете по-съпричастни към хората около вас. По отношение на любовта - време е за романтична вечеря на свещи.

Водолей – Бъдете организирани и поддържайте добри работни отношения с колегите си. Вие сте в състояние да осъществите каквото си помислите, и то с относителна лекота. Позитивен ден за вас, когато можете да очаквате положително развитие в почти всяка област от живота си.

Риби – Ако животът ви е извън контрол, сега е време да внесете повече сигурност в него. Определете кои са приоритетите ви. Ако изведнъж имате нова идея за какво да похарчите парите си, не бързайте. Отложете покупката за ден-два.