Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Деви, очаквайте положителни новини днес!

Овен – Днес е важно да си поставяте целите правилно и разумно да оценявате способностите си: рискувате напълно да се изчерпате като се борите за това, което като цяло не ви трябва. Не е желателно да се предприемат сложни и досадни задачи.

Телец – Въпреки че денят е доста успешен и плодотворен, вероятно изобщо няма да сте в най-доброто си настроение. Днес е много трудно за представителите на знака да устоят на негативните емоции, да сдържат пристъпите си на раздразнение и гняв.

Близнаци – Този ден ще донесе много добри идеи. Въпреки това, с тяхното прилагане не е необходимо да бързате: първо, всичко трябва да се обмисли много добре и второ - да се изчакат по-благоприятни обстоятелства, които звездите обещават в близко бъдеще.

Рак – Не планирайте нищо специално за този ден. Стратегическият подход ще ви бъде от полза в професионалната сфера. Възможни са спорове и конфликти с някои хора. Опитайте се да останете верни на здравия разум.

Лъв – Днес е желателно да се откажете от експериментите и да се държите възможно най-внимателно. Избягвайте всякакви нововъведения с изключение на най-необходимото. Ще има много изкушения, но трябва да помните, че ще има неприятни последствия, ако следвате желанията си.

Дева – Звездите от хороскопа ви съветват днес да запазите за себе си своето скъпоценно „единствено истинско“ мнение. Добрите новини ще пристигнат в подходящия момент и ще ви освободят от някои притеснения.

Везни – Професионалната работа днес ще бъде вашият първи приоритет.Твърде много енергия влагате във всичко и това е изтощително за вас, дайте си време за повече почивка. Поемете инициативата в любовните отношения.

Скорпион –Дръжте се на дистанция от хората, които не ви харесват и не се чувствайте виновни за това. Само на спокойствие ще можете да „презаредите батериите си”. В любовните отношения ще срещнете разбиране и ще изпълнят някое от желанията ви.

Стрелец – Не забравяйте, че вашите бъдещи успехи и постижения зависят от това дали днес правилно избирате съюзниците си. Не е желателно да давате заеми: най-вероятно те няма да ви бъдат върнати изобщо или ще бъдат върнати много по-късно от договорения период.

Козирог – Периодът е отличен за положителни промени в професионалната област. Вероятни са приятни изненади от личен характер. Много представители на знака ще се почувстват като герои от една приказка, в която се сбъдват най-невероятните мечти.

Водолей – Днес няма да имате време да мислите много, ще трябва да сте гъвкави и да действате бързо. Бъдете внимателни и не се дръжте така, сякаш не ви е грижа за нещата, които се случват в настоящето.

Риби –Много вероятно е да преосмислите мнението си за дадено лице, събитие или проблем. Това може да стане без дори да го искате - ситуацията просто ще ви подхвърли нови факти, които ще приемете.