Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Деви, очакват ви прекрасни любовни мигове

Овен - Днес ще бъдете доста активни и дейни. Чувствате се удобно в собствената си кожа и сте наясно с промяната, която преживявате. Ще бъдете отворени към нов начин на мислене и нови възможности.

Телец - Днес бъдете по-сдържани и не се поддавайте на инстинктите и поривите си. Контролирайте собствените си желания, особено когато се касае за материални разходи. В семейните отношения е възможна конфронтация на мнения, но скоро ще бъде възможно постигането на споразумение.

Близнаци - Ще бъдете подчертано емоционални и с променливи настроения. Повишената ви уязвимост ще ви подтиква към усамотение. Тези настроения са само временни. Скоро всичко това ще отмине.

Рак - През днешния ден не сте твърде ентусиазирани за работа, но я вършите смирено. Намалена е обичайната ви динамичност. Внимавайте при разрешаването на финансовите въпроси и с оперирането на парични средства.



Лъв - Днес сте доста реалистично настроени и ще успеете да повлияете и на другите да гледат по същия начин на нещата. В някакъв момент може да изпитате напрежение и може да проявите лека агресия като начин да се освободите от него.

Дева - Необходима ви е някаква физическа дейност, за да можете да се освободите от натрупаната излишна енергия, която може да премине в лесна раздразнителност. Вие сте оптимисти в любовта и ще бъдете по-отворени към партньора си.

Везни - Днес ще сте податливи на емоциите и чувствата, трудно ще останете верни на своите принципи, тъй като денят ви ще бъде изпълнен със съблазни и изкушения, на които няма да бъде лесно да устоите. Ефикасно ще се справите с проблемите.

Скорпион - Малко трудно ще можете да осъществите всичко, което сте планирали за деня. Ще бъдете фокусирани върху работа, където ще можете да се докажете, но не забравяйте да си починете и да отпуснете ума си. Любовните срещи ще бъдат твърде емоционални.



Стрелец - Днес ще сте склонни да надценявате своите сили и възможности, готови сте да рискувате. Към всичко това ще ви подтиква повишеното чувство на оптимизъм и ентусиазъм, но тяхната продължителност няма да е дълготрайна.

Козирог - Денят може да се окаже сложен и труден за мнозина от вас. Днес ще трябва да работите усилено и резултатите ще бъдат задоволителни. Не забравяйте, че преди да предприемете, каквито и да било решения и действия е необходимо да проучите подробно ситуацията.

Водолей - Днес за вас ще са присъщи прекалената доверчивост, стремителност и необмислени постъпки, както и праволинейност. За някои от вас денят ще бъде наситен със събития. Бъдете предпазливи и внимателни!

Риби - Не хабете излишна енергия да мислите за това, което не можете да направите. Концентрацията ви е необходима за други важни неща. Обстановката ще се подобри по-скоро, отколкото си мислите.