Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Деви, октомври ще ви отведе към нови пътища и ще ви даде много любов

Скъпи Деви, до средата на месеца животът ви ще се движи в неистови ритми и ще положите много усилия, за да останете събрани и стабилни. След този момент суматохата ще отшуми и логиката ще надделее. Планетите ще благоприятстват вашия знак и много препятствия в живота ви ще бъдат преодолени. Духовният ви живот също е облагодетелстван и може да почувствате нужда да направите някои промени или да възприемете идеи, които да ви отведат към нови пътища. Също така ще разгледате вашия социален живот и вашата хуманитарна роля от нова гледна точка. Ще искате да се занимавате с благотворителност или политика и да покажете подкрепата си на хора, които се нуждаят от вашата помощ.

Този месец ще бъде добър за кариерата на мнозина. Ще успеете да се движите по интелигентен начин, за да разрешите всичко, което ви притеснява и да популяризирате работата и способностите си. Сътрудничеството ще бъде идеално и ще работи като стабилна основа, върху която можете да изградите бъдещите си планове. Във финансите си ще успеете да спестите и да се справите със задължения и заеми от миналото. Ще трябва обаче да следите внимателно разходите си и дори да ограничите тези, които са ненужни. Около края на месеца ще можете успешно да се справите с правни и бюрократични въпроси.

Любовта ще присъства повече от всякога в живота ви към края на месеца, ако сте във връзка. Романтиката ще бъде много интензивна и ще балансира всякакви негативни емоции или минали рани. Ако има проблеми, причиняващи негативни емоции, ще можете да ги разрешите по най-добрия възможен начин. Ще бъдете в подкрепа на партньора си, като му/ѝ давате силата, от която се нуждае, за да изпита най-дълбоките си желания. Ако сте самотни и търсите любов, тя ще ви намери по най-неочаквания начин, може би по време на пътуване, независимо дали по работа или за удоволствие.