Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Деви, през септември се отдайте на любов, лудост и много страст

Възползвайте се от предимствата, които ще се появят, време е да се активирате. Ще започнете да се държите сдържано, а вашите действия и решения ще станат по-съзнателни и балансирани. По това време ще имате високо ниво на енергия и стабилен емоционален фон. Най-важните проблеми ще бъдат решени без никакви жестове от ваша страна. Този месец много неща могат да се променят, но не трябва да имате очаквания.

Ще почувствате нужда да подредите нещата в живота си. Ще станете по-уверени и ще имате чувството, че няма какво да доказвате на другите, това ще ви направи по-свободни. Този месец едно радостно събитие ще ви изпълни с така необходимата положителна енергия.

През септември ще се притеснявате от неочакваното развитие на някои събития, които засягат близките ви роднини. Някои от вас ще се сблъскат с отказ при кандидатстване за нова работа.
Въпреки някои неблагоприятни събития, този месец ще бъде успешен и конструктивен за вас. Можете също така да завършите неща, които са били постоянно отлагани за по-късно (например ремонт у дома или друго).



Възползвайте се от мощния астрален заряд, който ще имате този месец и нищо няма да ви устои. Няколко планети са във вашия знак през първата половина на месеца, така че ставате привлекателни, ще ви направят активни, интересуващи се от всичко, което става около вас. Марс ви прави по-очарователни и увеличава вашата съблазнителна сила, така че бъдете наясно, че можете да намерите любовта. Ако сте все още сами, може да се натъкнете на човек, който може да привлече вниманието ви.



До средата на месеца Венера е във вашия знак и можете да преживеете много положителен период в любовта. Ако имате човек, който е създавал трудности в миналото, сега можете да успеете да разрешите всяка ситуация и да постигнете отлична хармония. Понякога създавате впечатление, че сте студени и недостъпни, но е точно обратното. Ако имате партньор, време е да се насладите на компанията му, да прекарате колкото се може повече време заедно, да го запълните с любов, лудост, малко повече страст.