Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Деви, през юни се пазете от клюки и интриги

Животът ви през юни ще стане по-спокоен, отколкото преди, тъй като можете да изберете нова посока. Можете да завършите някои задачи за кратко време, други ще изискват търпение. Въпреки това не бързайте с бързите решения: във вашата ситуация не всичко ще се окаже толкова просто, колкото сте мислили преди. Несъгласията относно разпределението на отговорностите и финансите в съвместните проекти ще доведат до труден напредък и забавяне на планираните работни задачи. От друга страна, вие ще можете да започнете един важен проект, който ще бъде подкрепен от началниците ви и който ще окаже влияние върху напредъка ви в кариерата. Меркурий ще започне ретроградно движение на 18 юни и ще доведе до трудности в координацията със сътрудниците. В тази област ви очакват недоразумения и закъснения.


Ще бъдете привлечени от един човек, който скоро ще се окаже напълно различен от първото ви впечатление за него. Ще ви бъде по-трудно от обикновено да поддържате приятелски отношения с другите и може да се разпадне някое приятелство. Пазете се от клюки и интриги, опитайте се да ограничите своята ирония и острота.

През първата половина на юни Слънцето ще направи квадратура с Марс и Нептун, преминаващи през вашето поле на любовта, което ще доведе до недоверие между вас и партньора ви. Ще бъдете прекалено отдадени на целите си и често ще влизате в конфликт с любимия човек заради това. Съединението на Марс с Нептун ще доведе до необходимите промени и до подобрение на нещата.

През втората половина на юни Марс ще направи секстил с Юпитер, който управлява вашето поле на любовта. Това ще внесе повече радост и забавление във връзката ви с любимия човек.


Вашето здраве ще бъде стабилно, но е важно да се движите повече. Винаги, когато можете, отидете на екскурзия или разходка сред природата. Трябва да практикувате физически упражнения всеки ден, особено за гърба, шията и раменете. Диетата ви трябва да включва храни, пълни с витамини.