Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Деви, време е за флирт! Водолеи, бъдете по-дипломатични

Доста провокативен ден. Мнозина могат да изпитат тъга, меланхолия или раздразнение. Полезно е да останете сами със себе си. Отличен период за медитация и други духовни практики.

Овен - Луната повишава вашата жизненост и самоувереност. Не забравяйте да бъдете тактични в общуването, това е във ваш собствен интерес. Звездите ви съветват да се дистанцирате от решаването на важни проблеми; пренасочете ги за друг ден.

Телец – Днес е добре да прекарате целия ден сами вкъщи, но ако не можете, гледайте се да се съсредоточите върху задълженията си, изпълнете ги и се върнете у дома възможно най-скоро, като избягвате шумни събирания и места с много хора.


Близнаци – Днес може да почувствате умора, да усетите физическа слабост и вътрешно напрежение. Времето не е подходящо за активни действия и въобще за нищо важно. Възможно е да имате проблеми с нервната система.

Рак – Луната се намира във вашия дом на приятелство, което прави събитията от деня по-динамични. Можете да получите покана от приятели да направите нещо заедно или да излезете на разходка. Сега може да намерите подкрепа за вашите идеи.

Лъв – Днес се вихрят злите сили, възможно е да попаднете на провокации. Спокойствието ви ще върши чудеса и ще можете да се измъкнете от всяка стресова ситуация. Срещите с приятелите ще окажат положително въздействие и ще ви освободят от стреса.

Дева – Днес Луната е в дома на любовта на вашия знак, откъдето ви изкушава да внесете свежи нотки в личния си живот. Добър ден за флиртуване, романтични приключения и забавления. Бъдете естествени и не преигравайте.


Везни – Звездите ви съветват да бъдете по-рационални при харченето. Днес може да направите непланирани разходи. Покупките са възможни под въздействието на моментното желание, но които впоследствие се оказват ненужни.

Скорпион – Денят е доста сложен и дори малко опасен, но ако проявите повишено внимание, тогава неприятностите могат да бъдат напълно избегнати. Обстоятелствата ще станат по-трудни, само ако не можете да направите компромиси.

Стрелец – Луната се намира във вашия дом на здравето, така че е подходящо да направите промени в начина на живот. Денят е благоприятен за различни оздравителни процедури: дихателни упражнения, медитация, разходки, фитнес и др.


Козирог – Луната е във вашия дом на любовта, добре е да бъдете креативни в личните си отношения. Личният живот също е сфера на вашето творчество и всяка проява на оригиналност се приветства днес.

Водолей – Старайте се да бъдете търпеливи и дипломатични с близките си. Не се опитвайте да търсите виновните, вместо това намерете решение, което е подходящо за всички. Добре ще е да се разпределят отговорностите в семейството, така че всички да се чувстват по-комфортно.

Риби – Бъдете готови за всякакви провокации. Важно е да не се поддавате на раздразнителността в общуването с другите и щом някой не е съгласен с вашата гледна точка. Старайте се да не наранявате или обиждате никого.