Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Деви, време е за любов. Романтични чувства обсебват Водолеите

Овен – Бъдете горди от постиженията си и ги отпразнувайте, независимо колко малки са те. Когато цените работата си, другите също ще го правят. Повишеният оптимизъм ще подтикне някои от вас да предприемат рисковани ходове.

Телец – Денят ще бъде ползотворен и успешен. Текущите проблеми бързо и лесно ще разрешите. Радост и приятни емоции ще донесат всякакви срещи и общуване с приятели. Някои ще осъществят ново запознанство чрез приятели.

Близнаци – Нещата се нареждат както трябва. Подходящо време да наваксате пропуснатото. За свободните представители на знака, любовта може да се появи на най-неочаквани места. Можете активно да флиртувате с хора от противоположния пол.

Рак – Днес креативните хора имат изключително късмет. Ако отношенията с някои хора ви натоварват и изморяват, намерете възможност да ограничете контактите с тях, потопете се в атмосферата на спокойствие. Не бъдете прекалено емоционални.



Лъв – Денят ви носи стабилност. Вие веднага ще налучкате верния тон, ще успеете да избегнете грешките. Външните обстоятелства ще се развиват успешно, което гарантира успеха на вашите намерения и планове.

Дева – Днес ще бъдете изпълнени с положителна енергия и ентусиазъм. Добър момент за романтика, за срещи и признания в любов. Разнообразието е подправката, от която се нуждае вашата връзка.

Везни – Днес да бъдете активни ще е истинско удоволствие за вас. Няма да срещнете препятствия. Хармонията обаче ви е гарантирана, само докато претенциите ви не са твърде високи. Благоприятен ден за личните ви отношения.

Скорпион – Днес сте изпълнени с енергия и бодрост. Ако имате недовършена работа, сега е моментът. Денят обещава да мине без сътресения. Бъдете сдържани в думите и действията си и късметът няма да ви обърне гръб.

Стрелец – Благоприятен ден за общуване. Лесно ще заинтересовате околните с вашите предложения и идеи. През втората половина на деня не е изключено ново запознанство, което може да има романтично продължение.

Козирог – Опитайте се да внесете повече положителни неща в живота си и никога не се обезсърчавайте, тогава всичко ще бъде наред. Мнозина, които отдавна имат установена връзка, ще се радват на романтика в личния си живот.

Водолей – Мнозина от вас ще усетят, че в чувствата на любимия човек се е появила страст. Прилив на романтични чувства ще има и у вас. За тези, които са сами, срещата със съдбата ще бъде като възхитителна приказка.

Риби – Днес следвайте интуицията си, защото само тя може да ви отведе на правилното място. Обърнете внимание на всичко красиво и възвишено. Следвайте любовните инстинкти, но запазете здравия си разум.

* През февруари раздаваме подаръци. Искаш ли да спечелиш два парфюма? Xаресай нашата Инстаграм страница от тук!