Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Девите днес са повече от привлекателни, пътуване предстои на Близнаците

Овен – Днес може да се почувствате тъжни поради пропуснати възможности. Постарайте се да се насладите на настоящия момент. Бъдете общителни и приятелски настроени с хората около вас. Изпълнението на някои рутинни задачи може да ви подразни.

Телец – Вие сте непоследователни в мислите и действията си, емоциите ви са нестабилни. Промените в настроението могат да объркат хората от вашето обкръжение и най-вече половинката ви. Отделете време за физическа активност или спорт, това ще ви помогне да балансирате емоционалното си състояние.

Близнаци –
Влиянието на положителните тенденции позволява да се реализира всичко, което е било планирано, като се положат минимални усилия. Един добър ден за пътувания, дълги разходки, спортуване.

Рак –
Денят е подходящ за дейности, които не изискват висока концентрация на внимание. Избирате правилната линия на поведение, слушайки интуицията си. Физическото и интелектуално претоварване е противопоказано.

Лъв –
Денят е подходящ за творчески занимания. Повечето време обаче от този ден ще бъде посветено на приятно общуване. Лесно ще се озовете в центъра на вниманието, ентусиазирано ще флиртувате, лесно ще осъществявате нови запознанства.

Дева – Денят ще премине спокойно. Рутинната работа няма да е изморителна. Ще се насладите на възможността да се отпуснете. Твърде са възможни приятни изненади. Вие сте много привлекателни за противоположния пол, въпреки че не сте настроени за любов или романтика.

Везни – Звездите ви съветват да бъдете отворени за иновации и да не се страхувате да експериментирате. Самочувствието ви обещава да бъде добро, което ще ви помогне да се справите с всяко предизвикателство. Имате достатъчно енергия, за да направите всичко, което е планирано за този ден.

Скорпион –
Не позволявайте на емоциите да вземат превес над вас, бъдете обективни и разумни, защото само спокойствието ще помогне да се решат проблемите. В любовен аспект денят обещава да бъде благоприятен. Ако още сте сами, сега се откриват нови възможности, за да срещнете любовта.

Стрелец –
Днес вашите емоции са балансирани, вие възприемате всичко, което се случва съвсем спокойно и разумно. Дори ако се случат емоционални ситуации, няма да се почувствате нервни. Вечерта се погрижете за себе си и си позволете да си починете добре след натоварения ден.

Козирог –
Притежавате достатъчно самообладание и находчивост, благодарение на което ще се справите с тези ситуации, които изглеждат трудни за другите. На работното място или в колектив ще се проявите като добри лидери и организатори.

Водолей –
Бъдете отговорни и изпълнете всички задачи през този ден добросъвестно. В отношенията си проявявате гъвкавост, лесно ще се адаптирате към хората от вашето обкръжение. Може да завържете днес ново приятелство. Има тенденцията да ядете повече, отколкото ви е необходимо.

Риби –
Този ден ще бъде лек и приятен, няма да изисква от вас нито решителни действия, нито много усилия. Разчитайте на съдбата. Тя може да ви изпрати среща с много интересен човек, към когото ще се почувствате силно привлечени.