Осмият сезон на най-градивното и позитивно риалити се завръща в ефира на Би Ти Ви на 3 септември. Една от изненадите ще бъде появата на първата жена, спечелила “Фермата” - борбената и упорита Веселка Маринова, която взе голямата награда от 100 000 лева и изцяло промени живота си.

През тежката дървена порта ще прекрачи още една решителна, енергична бивша участничка - яхтената стюардеса и любителка на приключенията Ваня Илиева, по-известна като Хепи Ванче. Във “Фермата” 6 тя не само постави рекорд по спечелени дуели на Арената, но и си тръгна с приза.



В осмия сезон на предаването ще се завърнат работливият, вдъхновяващ пчелар Яни Андреев, победител във “Фермата” 3, и рокзвездата, която не се страхува от селския начин на живот - Деян Каменов от „Д2“, стигнал до първото място във “Фермата” 4.

Легендарният бивш участник Димитър Господинов-Гуспа също ще влезе в риалитито, за да преживее отново битките, вълненията и трудностите. Наскоро стана ясно, че той е заминил жена си нова. Тези и други емблематични имена от предишни сезони на „Фермата“ ще се обединят в отбор “Минало“, а новите участници, между които геймър, полицай, мениджър, акушер-гинеколог, диетолог, спортист и кмет, ще оформят отбор „Бъдеще“.

Предаването ще възроди добрите взаимоотношения и усърдната работа, ще ни припомни уроците от историята и ще даде шанс на най-достойния да спечели голямата награда от 100 000 лева.