Автор
Люблена Папазова

Диляна Попова се забърка в любовен триъгълник

Диляна Попова се превъплъщава във фатална жена в най-новия български филм „Завръщане”, който тръгва по кината у нас, но ще има и своята премиера и в Лондон само след два дни. Продуцентите Ники Илиев и Башар Рахал пък играят братовчеди, превърнали се в смъртни врагове, след като първия слага рога на втория. Във филма, в който бившия на Саня Борисова е режисьор и сценарист, участват още Александър Кадиев, Орлин Павлов и Бойко Кръстанов.

Диляна Попова се забърква в любовен триъгълник с Павлов и Кръстанов, който зрителите помнят от „Под прикритие”, но кого избира може да разберете още в петък, като бъдете сред първите зрители на „Завръщане”. Без преувеличение може да се каже, че това е ней-хубавия филм на Илиев - с хумор, живи диалози и прекрасно подбрани актьори. Сред тях с малка, но много ключова роля блести Стефан Данаилов, който е преподавател на Башар Рахал във ВИТИЗ.

Пред woman.bg Рахал призна, че за него е било особено емоционален момент да снима с учителя си в професията. Въпреки, че в лентата участват двете му дъщери и даже племенника, Башар не можа да скрие вълнението си от възможността да бъде рамо до рамо с Данаилов в собствен филм. „Той винаги е имал много бащинско отношение към своите възпитаници”, обясни Рахал.

Цялото действие на филма се развива в Пловдив и зрителят, без да усети, се пренася изцяло в живописните улички на Стария град или сред красивия парк на Гребната база. Продуцент освен Рахал и Илиев е и новинарят от Нова Богомил Грозев, за когото това е първи опит в киното.

Четете още: 5 невероятни истории, които ще видим в рамките на "Синелибри"