Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Днес Лъвовете се справят с предизвикателствата, а Стрелците ще трябва да импровизират

Овен – Напрегнат и натоварен ден. Занимавайте се само с рутинни дела и изпълнявайте изключително своите задължения. Ще решите някакъв проблем. Бъдете внимателни по финансовите въпроси.

Телец – Не започвайте трудни и сложни задачи. По-добре е повече да почивате. Труден ден за общуване. Споровете лесно се разпалват заради дребни неща, но за да ги избегнете е необходимо да бъдете сдържани.

Близнаци – Колкото по-малко инициативи поемате, толкова по-добре. Не позволявайте на случайните настроения и яда да са водещи. Да бъдете прекалено откровени днес не е много добре, защото хората около вас могат да разберат погрешно думите ви.

Рак – Трудностите изобщо не ви плашат и действате решително. Някои от вас ще постигнат задоволителни резултати. Емоционалният стрес обаче е много висок, понякога ще ставате нервни и раздразнителни, може да се карате с всички наоколо.



Лъв – Предизвикателствата не могат да ви уплашат, даже намирате неочаквани и ефективни начини за тяхното преодоляване. Важно е да запазите спокойствие, дори ако нещо не върви според плана и всички наоколо са нервни.

Дева – Денят е труден. Ще срещате пречки по пътя си и трябва да положите много усилия, за да ги преодолеете. Основното нещо - не се отдръпвайте след първия неуспех. Имате шанс да постигнете целта си, само че трябва да упорствате.

Везни – Избягвайте спорни теми за обсъждане. Преди да вземете решение, помислете какво ще получите и какво ще загубите с него. Ако положителните страни са повече от отрицателните, продължете напред!

Скорпион – Можете да се занимавате с планираните неща без страх от изненади. Преди да предприемете нещо, уверете се, че имате силата и ресурсите да постигнете желания резултат. Не са изключени семейните разногласия. Обсъждането на някои въпроси е по-добре да се отложи.



Стрелец – Този ден ще е едно голямо предизвикателство за вас. Бъдете готови да импровизирате. Вероятно ще бъде трудно да се избегнат малки семейни проблеми, недоразумения, несъгласия с близките.

Козирог – Бъдете изключително внимателни, защото денят е опасен във всяко отношение. Възможно е да изпитате слабост. По-добре да прекарате деня у дома и за предпочитане сами. Хората с по-слаба психика може да не им издържат нервите.

Водолей – Някои хора няма да оправдаят вашите очаквания и техните постъпки могат да ви разочароват. Често ще се ядосвате за дребни неща. Това е опасно: ако се поддадете на емоциите, можете да направите нещо, за което по-късно да съжалявате.

Риби – Денят може да ви се стори дълъг и изморителен. Много време и усилия ще ви отнемат повечето неща. Най-добре да го прекарате у дома и сами, за да се предпазите максимално от общуването с други хора. Мнозина ще почувстват физическа и психическа умора.