Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

До края на юни: празнуваме живота и любовта

„Както е горе, така е и долу“, всичко се отразява в суматохата на Земята. Преди всичко отварят се много възможности и перспективи. Промените в живота могат да бъдат както към по-добро, така и към по-лошо. Най-важното е да не се отказвате. Не забравяйте, че всяка грешка, ако желаете, може да бъде обърната във ваша полза.

От 20 юни Юпитер е ретрограден. Променя се посоката на развитие. Добре е да се заемете с промяната на приоритетите.

21 юни, лятно слънцестоене. Емоционална отдаденост.

Приливът отново се обръща. Слънцестоенето винаги е идеално време за празнуване и това ни предлага космическият фон. Тъй като Слънцето преминава в знак Рак, настроението ще бъде по-емоционално през следващите 30 дни и всичко ще се върти предимно около сигурността, семейството, рода, родители.

Богинята на любовта Венера е в хармония с метафизика Нептун. Това предлага прекрасно енергийно поле, за да се отдадете на силата на нежната любов, да се отворите за интуитивното вдъхновение и да оставите творческите сили да работят свободно.

Това може също да се отнася и за бизнеса, и финансовите дела. Възможно е да получите прозрение как по-ефективно да вложите и конструктивно да използвате финансовите си ресурси. Прозрението може да се изяви и в областта на любовта.



22 юни. Меркурий преминава в директна позиция

Меркурий позволява на комуникацията, транспорта и търговията отново да протичат свободно, но не веднага. Това ще стане постепенно след още 2-3 дена.

Вече ще бъде по-лесно да планирате, сключвате сделки и да инициирате отново големи неща. Може да пътувате безпроблемно.



23 юни. Слънчев тригон с Юпитер. Хармония.

Действието и усещането са в хармония и ако имате нещо важно да направите, можете да го свършите или започнете в този ден. Освен това звездите насърчават художественото и духовно творение. Фокусирайте се върху премахването на съществуващите бариери пред щастието си. Оптимизмът ще ви помогне да го направите.

Това време може да доведе до проблеми с наднорменото тегло. За да свалите няколко килограма, ще трябва да се активирате, да се занимавате със спорт.



24 юни, супер пълнолуние (особено близо до земята) в Козирог. Митични дни на щастие и любов.

Вълшебна лятна нощ, пълна с вдъхновение. Страстите се подхранват силно, любовта и щастието са осезаемо близко. Празнувайте тези летни нощи, с радост и любов.


Нептун разположен в Риби, на 25 юни става ретрограден.


Нептун е отговорен за всички дълбоки процеси, пряко свързани с тайните знания, интуицията и подсъзнанието. Тази планета е почитана като покровителка на всичко мистично, силно духовно. Тя ще ни накара да се съсредоточим върху вътрешните си проблеми. Не забравяйте да се грижите за здравето си, докато решавате ежедневните си задачи. В по-голяма степен това се отнася за хора, които наскоро са преживели вътрешен емоционален стрес и са работили усилено. При липса на подходяща почивка и поради пренапрежение и умора в резултат на негативно влияние и нестабилна позиция в обществото, някои от най-емоционалните натури могат да получат нервни сривове. Обърнете внимание първо на съня. Наложително е да спите достатъчно, така че енергийният заряд да е достатъчен за целия ден.

Зарядът на енергия, който получавате от слънцето, въздуха и любовта, ще ви позволи да поддържате отлична физическа и емоционална форма за дълго време. Най-важното е да се знае, че успехът идва само при тези, които продължават напред и действат. Той не идва при онези, които се поддават на трудности или тъпчат само на едно място.