Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

До всички зодии: Това е денят, в който молитвите биват лесно чути

Избягвайте бързането и суетенето. Отворете душата си към света, към Бога, към Любовта. Идете на църква и се помолете, това е денят, в който молитвите биват лесно чути.

Овен – Трябва да наблюдавате какво казвате на партньора си и особено всички обещания, които давате. Чувствате се прекалено самоуверени и твърде оптимистични и това ви кара да обещавате много повече, отколкото всъщност можете да изпълните.

Телец – Лесно може да претърпите недоразумение и да се окажете изправени пред ситуация, която далеч не е приятна. Това не означава, че трябва да дръпнете капаците и да отрежете всички около вас, разбира се! Просто дръжте нещата под контрол.

Близнаци – Добре е да правите неща, които отдавна все отлагате. Днес се чувствате секси и с желание да флиртувате и точно това ви е необходимо, за да се измъкнете от коловоза, в който сте заседнали.

Рак – Вероятно ще се чувствате изтощени с напредването на деня, както психически, така и физически, тъй като всеки път, когато решите един проблем, на негово място се появява друг. Търпението и спокойствието са от съществено значение днес.

Лъв – Опитайте се да се придържате към графика си и да не изпускате от поглед целите си. Днес ще бъдете изключително динамични и креативни и ще можете да решавате проблеми, които ви възпрепятстват да постигнете плановете си.

Дева – Трябва да забравите малко за другите и да се съсредоточите върху вашите нужди, защото можете да пропуснете положителните възможности. Този уикенд е подходящ момент да помислите спокойно и да изясните чувствата си.

Везни – Ще ви бъдат дадени необходимите условия, за да се наслаждавате както никога преди, така че забравете за всичко и помислете за себе си. Този уикенд можете да имате преживявания, които да бъдат незабравими.

Скорпион – Любовта е във въздуха, но обстоятелствата могат да се развият по неочаквани начини. Това може да се прояви като подновено влечение към някой, който вече е забравен. Или в живота ви да се появи съвсем нов човек.

Стрелец –Днес звездите ви се усмихват благосклонно и със симпатия. Това в комбинация с вашето собствено динамично и бунтарско отношение означава, че можете да направите някои значителни промени в живота си.

Козирог – Днес останете реалисти, здраво стъпили на земята с двата си крака. Това ще ви помогне да избегнете всякакви опасности и да излезете от този хаотичен ден невредими. Мнозина ще имат запознанство с интересен човек.

Водолей –Готови сте да преразгледате позицията си по много фронтове и да излезете с нови и по-ефективни стратегии. Поддържайте позитивната нагласа и избягвайте необмислено и безотговорно поведение.

Риби –Преди всичко избягвайте да се заплитате във въпроси, които не ви касаят пряко. Действайки по рационален и добре обмислен начин, ще можете да се противопоставите на всичко, което ви подхвърля животът.