62-годишният актьор Долф Лундгрен бе уловен от папараци на плажа в Малибу. Холивудската звезда, която много пъти е идвала и у нас, се радва на компанията на много по-младата от него Ема Крокдал.

Много от феновете коментираха, че Долф нещо се е позанемарил, предвид леко увисналата горна част на тялото му. Това обаче не помрачава настроението на звездата, защото той се готви за сватба с годеницата си Ема.

View post on Instagram
 

Долф и Ема, която е на 24 г., са неразделни от почти 6 месеца. Двамата започнаха да се срещат през януари тази година и отношенията им бързо станаха сериозни.

View post on Instagram
 

Ема е фитнес инструктор в Лос Анджелис. А преди по-малко от два месеца тя официално каза „да“ на предложението на Долф да станат семейство.

„Ощипете ме“, написа Ема под снимката, която публикува в Инстаграм, от която става видно, че Лундгрен ѝ е предложил сърцето си. Предложението естествено е придружено от красив пръстен.

View post on Instagram
 

Крокдал е връстница на една от дъщерите на Долф, което пък е повод за шеги от страна на феновете на актьора в социалните медии. Това ще бъде втори брак за звездата. Преди това бе женен 17 години за шведска дизайнерка на бижута, от която има две дъщери.