Доста стара и адски секси - каква е тайната на най-горещата баба в света?

Наричат я „най-горещата баба в света“ и ако хвърлите око на снимките ѝ, ще разберете защо. 50-годишната австралийка Джина Стюарт, която днес се радва на няколко внуци, от години украсява кориците на модните издания и определено поназнайва някоя и друга тайна за поддържането на младостта, пише Daily Star.

View post on Instagram
 


Наскоро тя сподели свои трикове, на които дължи зашеметяващия си вид, сред които придържане към специален хранителен режим, пиене на много вода и ежедневни физически упражнения.

Този път, в една от последните си публикации в Инстаграм, прелестната Джина открехна завесата и на една друга своя тайна за изумителната си външност. Става дума за чаша червено вино, която тя изпива всеки ден.



"Това е част от средиземноморската ми диета, която удължава живота", споделя тя, а подмладяващото влияние на виното върху организма знойната блондинка обяснява с неговото съдържание.

"Полифенолите в червеното вино предотвратяват сърдечните заболявания и забавят процеса на стареене… Винаги обаче пийте умерено“, добавя красавицата.

View post on Instagram
 


Всъщност подмладяващия си ефект виното дължи най-вече на ресвератролът - вид естествен фенол и фитоалексин, който се произвежда по естествен път от няколко вида растения, когато те биват атакувани от патогени като бактерии и гъби, разказва Стюарт и препоръчва на почитателите си да се оглеждат в големите магазини за здравословно хранене за продукт с това название и да проучат положителните му ефекти върху здравето.

"Доказано е, че ресвератролът увеличава продължителността на живота", подчертава неувяхващата дама, която сподели в социалната мрежа и секси снимка, на която държи в ръка чаша червено вино.

View post on Instagram
 

"Здравей, любимата ми дама", "Чудесна", "Красива принцеса. Виното е любимата ми напитка", "Наистина, само една чаша?", "Уау, изглеждаш невероятно", гласят вдъхновените от посланието на 50-годишната баба суперлативи на феновете ѝ.

Неотдавна пред Daily Star Джина Стюарт обърна внимание и на това колко важно е да се чувстваш в хармония със себе си и със света, за да изглеждаш красива и млада: "Наистина вярвам в силата на ума над материята… Добър трик е да запазиш душевното си състояние чисто и спокойно, да знаеш какво те стресира и да избягваш ситуациите, които могат да ти донесат най-много стрес".

View post on Instagram
 

Четете още: Новото гадже на Аръков шашна с колосален бюст