Дъщерята на Джоли и Пит – Шайло, спря хормоналната терапия. Няма да я познаете!

Дъщерята на Анджелина Джоли и Брад Пит - Шайло, която нашумя с желанието си да бъде момче, е неузнаваема. 14-годишната госпожица, която дори бе започнала да приема хормони за възмъжаване, явно е променила решението си и се е отказала от тях.

Шайло, която сме свикнали да виждаме предимно в момчешки дрехи и късо постригана коса, този път изглежда по-различно от всякога. Белезите на женственост у момичето, дадени му по природа, сега ясно си личат, без да има и следа от опит за тяхното прикриване и заличаване, както беше досега. Или иначе казано - Шайло вече е с дълга коса, която понякога връзва на опашка, а глезените ѝ видимо са придобили грациозност.

View post on Instagram
 


Най-голямото биологично дете на холивудската двойка Анджелина Джоли и Брад Пит се ражда като момиче в Свакопмунд, Намибия, на 27 май 2006 г. След като навършва 3 години, започва да се появява в публичното пространство в момчешки дрехи. По думите на майка ѝ – такова било желанието ѝ.

View post on Instagram
 

На 9 години Шайло категорично заявява, че e напълно наясно със себе си и че не се чувства добре в женско тяло. По нейна молба започват да я наричат Джон, а не Шайло Нувел, както е рожденото ѝ име.

През 2019 г. тя преминава и през хормонална терапия, която да трансформира така тялото ѝ, че да заприлича на момче. Анджелина подкрепя с две ръце всеки избор на детето си. Същото обаче не се отнася за баща ѝ – Брат Пит, който приема с не особена охота решението на дъщеря си. Възпитан в духа и консервативните традиции на баптистко семейство, 55-годишният актьор не одобрявал идеята Шайло да се облича с момчешки дрехи, а още по-малко – решението ѝ да смени пола си.



Е, сега може би се е поуспокоил. Навлизайки в пебуртета, Шайло най-вероятно е започнала да осъзнава половата си идентичност.

Четете още: Вижте как дъщерята на Анджелина Джоли - Шайло, искала да нарича Дженифър Анистън