Дъщерята на култовата телевизионна водеща Гала, Мари Константин, направи шокиращо признание в ефир този уикенд. Младата инфлуенсърка гостува на Мон Дьо, за да разкаже повече за живота си като наследница на една от най-известните жени в България.

Мари от своя страна разказа не само за положителните и негативните страни на популярността, но и една комична случка отпреди години. Тогава малката дъщеря на Гала щяла да отрови любимия ѝ Стефан, но разбира се неумишлено. Ето какво разказа самата Мари:

View post on Instagram
 

"Без да искам се опитах да отровя Стефан, защото реших, че ще правя вечеря, която се състои от салата и картофи с розмарин. Бях много малка и не знаех, че има разлика между сухата подправка и прясната. Сложих количеството, колкото е казано в рецептата, но от сухата подправка. В цялата къща миришеше и беше трудно да си поемеш въздух. Сервирах, но само Стефан реши да хапне от картофите, за да не ме обиди и щях да го отровя. До ден днешен не яде розмарин и го мрази".

Явно това са били стъпки на Мари в кулинарията, тъй като си спомняме как наскоро младата дама се справи отлично с участието си в "Черешката на тортата".

View post on Instagram
 

Четете още: Русата Златка и Андреа се награбиха (снимка)