Автор
Мария Николова

Джанет Джексън и травмите, които ѝ нанася собственият ѝ брат Майкъл Джексън

Джанет Джексън е била силно травмирана като дете от брат си Майкъл Джексън. В нов документален филм, озаглавен „Джанет“, певицата прави лични разкрития за обидите, които е понесла от един от най-близките си хора в детството.

По думите ѝ тя често била подигравана заради теглото си от Майкъл, който по-късно се превръща в най-голямата поп икона на нашето време. Той бил груб с нея и дори я наричал прасе.

View post on Instagram
 

„Едно време Майк ми се присмиваше и ме наричаше прасе, кон, мръсница, крава. Той се смееше на това, смеех се и аз, но след това дълбоко в себе си страдах. Когато някой ти каже, че си дебел, това те засяга“, разказва певицата.

Джанет неведнъж е споделяла за проблемите, които е имала с килограмите. Теглото на певицата като по-млада не било постоянно и тя водела непрестанна борба с това. Тя признава, че обичала да си похапва, когато е напрегната, за да намали стреса.

В документалния филм певицата споделя и за трудностите, през които преминава тя и семейството ѝ заради обвиненията срещу брат ѝ в сексуални посегателства срещу деца. По думите ѝ тя била съкрушена от скандала, но и искала да бъде подкрепа за брат си. А отразява ли се това на нея - Джанет губи договор с Кока-кола заради скандалите около Майкъл Джексън и имението му Невърленд, където се твърди, че децата са били насилвани.