Джей Ло показа невиждан целулит – папараци я издебнаха!

Изглежда, че тялото на 50-годишната попикона не е толкова съвършено, колкото изглежда на профила ѝ в Инстаграм.

Преди броени дни Дженифър Лопес бе издебната от папараци, докато се разхождаше в един от богатите квартали на Ню Йорк – Хамптънс. Там сексапилната блондинка бе в компанията на годеника си Алекс Родригес и двете си деца, за да отпразнуват подобаващо Деня на независимостта.

Колаж: Woman.bg

По повод празника певицата бе заложила на интересен тоалет – дело на известната модна къща „Шанел“, състоящ се от мини пола, сако и високи бели ботуши, излагащи на показ целулита на изпълнителката. Жадните за сензация и зрелища папараци само това и чакаха.

Кадрите моментално заляха интернет пространството и само за един миг съсипаха градената с години репутация и представа за перфектния образ на звездата.

Само един ден преди това пък Лопес бе споделила снимки в Инстаграм, на които кара колело по къси шорти. На тях обаче краката на певицата са с тъмен загар и по тях няма и следа от целулит, което наведе някои злорадстващи потребители на мисълта, че са минати през някоя и друга фотошоп корекция.



Вероятно вината за позапуснатия вид на иначе стегнатите и стройни крака на Джей Ло се дължи на самоизолацията, на която тя и мнозина от нас бяха принудени дълго време да спазват.

Сигурни сме обаче, че певицата лесно и бързо ще си върне формата, имайки предвид тренировките, на които се подлага ежедневно.

View post on Instagram
 

Четете още: Уау! 55-годишната Сара Джесика Паркър показа зашеметяващо тяло от плажа