Джейсън Момоа живее във ван след развода с Лиса Боне (снимки)

Изглежда, че животът на Джейсън Момоа не е никак лек след развода с любимата му Лиса Боне. И въпреки че двамата уж се разделиха като приятели, в момента секссимволът от "Игра на тронове" живее с една идея по-добре от изоставен домашен любимец. Може и да звучи грубо, но папараците са изловили актьора около новото му жилище - кемпер ван, паркиран в задния двор на къщата на негов близък приятел. И изглежда, че холивудският чаровник наистина живее в него към настоящия момент.

Припомняме ви, че Джейсън и Лиса най-изненадващо обявиха раздялата в началото на този месец след 17-годишен съюз. През последните дни Момоа не изглежда никак добре, като кръжи около кемпера си в опърпани дрехи, а на ръката му вече няма и помен от брачна халка.

Не е официално обявено дали той е напусал тузарския си дом, който делеше с Лиса и двете им деца, но явно вече се е преселил в кемпера. Според близък на актьора, той е избрал да спи във ван, тъй като е предпочитал да прекарва нощите си близо до плажа, вместо да си наеме хотелска стая, докато си намери ново жилище. И че Джейсън не е от звездите, за които луксът е най-важното.

Четете още: Рачков допусна огромен гаф с Анита (видео)