Автор
Ева Григорова

Джейсън Стейтъм доведе сина си в София, Келън Лъц се щракна с българска гримьорка

Преди седмица приключиха снимките на филма “Непобедимите 4” в София, а звездите от поредицата започнаха да качват снимки от пребиваването си в България.

Суперзвездата Джейсън Стейтъм пристигна на българска земя заедно с 4-годишния си син Джак Оскар и половинката си Роузи Хънтингтън-Уайтли. В края на месец октомври стана ясно, че моделката е бременна и заедно с Джейсън са в очакване на второто им дете. От фотосите се вижда, че актьорът е взел сина си на снимачната площадка в Бояна и дори го е завел да види НДК.

View post on Instagram
 

Във филма е участвал и Ико Увайс, който е от новите звезди на бойните изкуства в световното кино. Между героите на Стейтъм и Увайс е заснета сцена, за която още отсега се казва, че е от най-забележителните в поредицата.

Келън Лъц пък се снима с българската гримьорка Яна Стоянова в София. От поста личи, че двамата са работили заедно по различни проекти, сред които са Непобедимите и Легендата на Херкулес.

View post on Instagram
 


Четвъртата част на филма “Непобедимите” бе заснета във Великобритания, България и Гърция, а в нея Силвестър Сталоун няма да бъде нито режисьор, нито сценарист или продуцент на лентата. Според слуховете заглавието ще е спин-оф на неговия франчайз, като ще се фокусира върху героя на Стейтъм вместо върху Барни Рос.