Автор
Теодор Муховски

Дженифър Лопес и Бен Афлек се женят този уикенд - подробности за тридневния купон

Дженифър Лопес и Бен Афлек продължават да празнуват любовта си с тридневна сватбена феерия след импровизираната им венчавка през юли във Вегас. 53-годишната певица и актьорът, който скоро навърши 50, ще организират мечтаното сватбено тържество в имението на Бен Райсборо в Джорджия този уикенд.

„Всичко ще бъде за Джей Ло. Бен иска целият фокус да бъде върху нея за техния голям ден“, каза вътрешен човек пред Page Six.

Празненствата през уикенда със семейството и приятелите ще започнат с репетиционна вечеря в петък, според източника.

Тя ще бъде последвана от церемония в събота, а двойката ще затвори празненствата си с "барбекю и пикник" в неделя.



Съобщава се, че звездата от Hustlers ще бъде с елегантна рокля по поръчка на Ralph Lauren, произведена в Италия, след като преди това носеше две различни рокли за сватбата си във Вегас.

Сред гостите на знаменитостите, които се очаква да присъстват, е най-добрият приятел на Бен - Мат Деймън, както и Джими Кимел, Дреа де Матео и брат му Кейси Афлек.
Въпреки че не е известно кой друг е в списъка с гости, се очаква да присъстват най-близките членове на семейството на Дженифър - нейните 14-годишни близнаци от бившия ѝ съпруг Марк Антъни - Максимилиан и Еме, както и майка ѝ Гуадалупе и баща ѝ Дейвид плюс сестрите ѝ Линда и Лесли.



Да припомним, че най-добрите приятелки на Джей Ло са Лия Ремини, Джейн Фонда и Рене Зелуегър, но засега не е ясно дали ще присъстват и те. От страна на Бен ще бъдат дъщерите му Вайълет, на 16, и Серафина на 13, както и сина му Самуел, на 10, които са от бившата му съпруга Дженифър Гарнър.

Бен и Джен избраха дома на актьора в Райсборо за събитието, като домът представлява двуетажно имение с четири спални и четири бани. На територията му има и два други по-малки имота с допълнителни спални.

Бен и Джен не се спряха да пътуват след сватбата си на 16 юли в Лас Вегас - двойката се наслади на меден месец в Париж, преди да отпътува за Италия за концерта на УНИЦЕФ в Капри, където Джен беше хедлайнер на шоу в помощ на пострадалите от войната в Украйна.



Дженифър и Бен възобновиха романса си миналата година. Двойката за първи път започна да се среща в началото на 2002 г. Те трябваше да се оженят през септември 2003 г., но отложиха сватбата си и в крайна сметка се разделиха през януари 2004 г.

Но сега отново са заедно и изглеждат все по-щастливи.

Четете още: Никога не е късно да си потърсиш щастието: Рупърт Мърдок се разведе на 91 г.