Автор
Ева Григорова

Дженифър Лопес смятала, че ще умре след болезнената си раздяла с Бен Афлек

Пътят към брака на Дженифър Лопес и Бен Афлек не беше никак лесен.

В ново интервю за Apple Music 1 певицата сподели повече за възобновения си романс с актьора от "Deep Water" и си спомня болката, която е изпитала, след като са прекратили първия си годеж през 2004 г.



“Беше толкова болезнено, след като се разделихме“, каза 53-годишната Лопес пред водещия Зейн Лоу. “След като отменихме тази сватба преди 20 години, това беше най-голямото сътресение за сърцето ми в моя живот. Честно казано, чувствах, че ще умра.

Тя продължи: “Това ме изпрати в една спирала за следващите 18 години, където просто не можех да направя нищо правилно. Но сега, 20 години по-късно, има щастлив край. Има края, който никога няма да се случи в Холивуд.“



Лопес – която възобнови романса си с 50-годишния Афлек 17 години след първата им раздяла – обяви в петък, че ще издаде нов албум, наречен „This Is Me … Now“, актуализирана версия на продукта ѝ от 2002 г. “This Is Me… Then.”

“Запечатахме ме в този момент, когато се събрах отново с любовта на живота си и решихме, че ще бъдем заедно завинаги“, обясни изпълнителката на „Let’s Get Loud“. “Цялото послание на албума е: “Тази любов съществува. Това е истинска любов.“



Колегите от „Gigli“ се сгодиха за първи път през ноември 2002 г., същия месец, когато излезе албумът на Лопес „This Is Me … Then“, но го прекратиха две години по-късно.

“Сега мисля какво е посланието на [албума] – ако и вие, като мен понякога сте губили надежда, почти сте се предали, недейте“, каза Лопес на Лоу. “Истинската любов съществува и някои неща продължават вечно и това е истинско. Искам да пусна това послание в света и това наистина изисква много уязвимост.”