Автор
Пепа Попова - Пепита

Дженифър Лопес закри зашеметяващо шоуто на Versace в Милано

Донатела Версаче знае как да организира истинско шоу. Преди няколко години тя качи на модния подиум супермоделите от деветдесетте години, с които работи брат й Джани, а този път ни припомни още един важен момент от историята на Versace – емблематичната поява на Дженифър Лопес в рокля с тропически принт на церемонията Grammy през 2000 г.

Отново в Jungle dress, но почти 20 години по-късно, Джей Ло закри шоуто на Versace в Милано по зашеметяващ начин.

Тя се появи на модния подиум в рокля, вдъхновена от онзи неин приказен образ и трябва да признаем, че изглеждаше не по-малко секси и впечатляващо, независимо от факта, че през юли навърши 50 години. С грациозната си походка Джей Ло отново подчини и плени по начин, по който само тя умее, всички присъстващи в залата, а роклята само помогна за това.

View post on Instagram
 
View post on Instagram
 

Преосмислената визия на образа бе не по-малко откровена от оригинала - Донатела Версаче бе отворила още малко деколтето, а развятата пола с висока цепка демонстрира по безупречен начин краката на Лопес. Залата не успя да сдържи емоциите си, а Instagram вече се изпълни със снимки и видеоклипове от зрелищната “разходка” на Джей Ло по подиума.

View post on Instagram
 


Самата колекция, насочена към сезон пролет-лято 2020 се оказа не по-малко впечатляваща. На модния подиум Донатела традиционно събра силен кастинг - от сестрите Хадид и Кая Гербер до Ирина Шейк, Ана Рубик и Амбър Валета, които представиха секси облекла в най-добрите традиции на къщата. Момичетата откриха шоуто в черни мини рокли, които първоначално напомниха за осемдесетте, но сандалите с каишки до коляното, популярни преди 20 години, поставиха всичко на мястото си и ни върнаха отново към началото на 21 век. Неонови ризи с подчертана линия на раменете, дънкови якета в комбинация с минижупи, ярки блузи и топове с ефект тай-дай бяха сред акцентите в колекцията.

Главната роля бе отредена обаче на тропическия принт от роклята на Джей Ло отпреди 20 години. Донатела не повтори буквално старата рисунка, а само я взе за основа, представяйки я в няколко варианта и цветови комбинации. Дизайнерката възроди още един класически модел на рокля – сеньора Весаче извади от архива на къщата и интерпретира по нов начин и роклята със заострено деколте. А журналистите и публиката останаха доволни от представеното.

View post on Instagram
 
View post on Instagram
 
View post on Instagram
 
View post on Instagram
 

По материали на Vogue