Джулиана Гани и половинката ѝ Илиян Найденов заминаха на екзотично пътешествие, за да отбележат 30-ия юбилей на силиконката.

Двамата отбелязаха празника на две различни места - в Мадрид и в Доминиканската република. В испанската столица те се насладиха на истинска романтична приказка, както сама написа в своя Инстаграм, обядвайки в едно от множеството заведения из улиците на испанското селище, при това под звуците на песента "My heart will go on" на Селин Дион, изсвирена от румънски акордеонист.

View post on Instagram
 

По-късно еротичният модел и фитнес инструкторът отлетяха за Пунта Кана, откъдето двамата пуснаха летни снимки. На първият фотос Гани позира в компанията на две тъмнокожи жени.

View post on Instagram
 


"Ето така мечтаех да посрещна своя юбилей. Обичам да се забавлявам, танцувам,да се смея и да пътувам... Не мисля, че това въобще би се променило.
Нямам търпение да порасне и моето малко Давидче, за да пътуваме вече тримата. Благодаря на всички вас, че сте до мен и ме подкрепяте в добро и зло! Благодаря, че ме приемате такава -емоционална, импулсивна, но истинска", пише тя към публикацията си.

View post on Instagram
 


Малко след това Найденов качи в своя профил своето пожелание към любимата си жена: “"Честит Рожден Ден, моя любима! Знаеш, че не вярвам особено много в пожелания и мечти, а по-скоро в упоритостта и волята. Затова няма да отправям клиширани слова, а ще ти кажа две много важни неща, които НИКОГА да не забравяш!

Винаги ще се боря, трудя и раздавам за теб и твоето щастие! Ще се грижа за семейството ни и ще ви обичам безрезервно!

Ще се съобразявам и ще бъда до теб и Давид независимо от всичко! Всъщност вие сте моето ВСИЧКО! Аз не мога да живея без вас, защото вие сте приоритет номер 1 в живота ми! Обичам те и ти благодаря, че от 7 милиарда души ти избра мен, за да създадем семейство!", гласи трогателното му послание.” - написа фитнес инструкторът.