Джулиана Гани почти гола: Няма значение колко струваш, важното е да си секси! (снимка)

Джулиана Гани обича да бъде предизвикателна и да подтиква феновете си към разпалени коментари. С последната снимка, която тя качи в своя профил в Instagram, успя да предизвика точно това - разпалена дискусия.

На фотоса Гани позира по цяло мрежесто боди и топ, който едва е покрил гърдите ѝ. “Жената трябва да бъде секси! Няма значение с какво бельо, къде или колко струва облеклото ѝ. Тя просто трябва да бъде ЖЕНА! Всичко друго са оправдания!” пък беше статусът, който предизвика коментари от нейните фенове. Някои от неодобрителните мнения набързо бяха изтрити, а Гани реши да остави само хвалебствията по свой адрес.

View post on Instagram
 

В началото на месеца изкусителката разкри, че е подсилила скулите си с филъри. Гани има още две корекции на нос, филър в устните и три операции на гърдите.

В края на миналата година тя обеща, че повече няма да ляга под ножа с цел подобрение на външния вид, но явно се е отказала от тази идея.

"Толкова много съм искала да изглеждам така, както ме виждате в момента, но това е финала. Няма накъде с още пластични операции. Зъбите ми са дар от Бога, не искам повече силикон в бюста, спирам с корекциите", заяви пред bTV тя.

View post on Instagram
 

Гани е направила първата си интервенция още на 21 години, тъй като като тийнейджърка е имала комплекс относно малкия си бюст.